új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az énekesnő hamarosan újra feltűnik a TV2 műsorában.

    A TV2 keddi sajtótájékoztatóján leplezte le, hogy kik fognak szerepelni a Sztárban sztár All Stars című műsorban, amely szeptember 7-én és 8-án dupla élő show-val debütál. Mint kiderült, Tóth Gabi ezúttal nem zsűritagként, hanem versenyzőként tűnik fel a csatorna képernyőjén, ráadásul a jubileumi évadban az egyik exével, Trap kapitánnyal, azaz Molnár Tiborral száll majd versenybe. Most az énekesnő közösségi oldalán posztolt arról, milyen üzeneteket kapott, amikor a nyilvánosság megtudta, hogy visszatér a képernyőre.

    Megszámlálhatatlan gratulációt kaptam tőletek, amiért nagyon hálás vagyok! Szemeim is bepárásodtak tegnap, amikor olvastam üzeneteitek! Természetesen a »másik oldal« is nagyon lángra kapott, de mit érdekel engem, amikor ennyien szerettek, és velem vagytok! Nekik üzenem, hogy tovább lehet lapozni, és nem kell velem foglalkozni

    – fogalmazott az énekesnő, aki világosan tudtára adta mindenkinek, hogy hidegen hagyják a neki címzett nemkívánatos megnyilvánulások. Ugyanakkor hálás, hogy újra szereplője lehet a TV2-s zenés show-műsornak.

    Ismét beleadok mindent! Már anyai erővel és egy igazi támogató társsal vágok neki ennek a csodás és kihívásokkal teli kalandnak! Legyetek velem, és ti se foglalkozzatok a károgókkal! Magukkal van bajuk! Mert aki jóban van önmagával, az nem bánt másokat! Legyetek bátrak, és merjetek akkor is, amikor azt gondolnátok, hogy a világ ellenetek van! Rájöttök, hogy nincs így!

  • Nagyot nőttek az OMSZ szóvivőjének gyermekei, ezért is ment óriásit a róluk készült kép a Facebookon.

    Idilli családi felvételt osztott meg a napokban a Facebook-oldalán Győrfi Pál. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője csak ritkán posztol szeretteiről, ám most kivételt tett: a négy gyermekét, Danit, Ádámot, Alízt és Lillát örökítette meg, akikre nagyon büszke.

    Nincs nagyobb gazdagság

    – írta Győrfi Pál a képhez, amelyet több mint 12 ezren kedveltek.

    Győrfi Pál a második feleségének, Adrienn-nek 2009-ben fogadott örök hűséget egy polgári esküvő keretein belül, majd tíz évvel később, 2019-ben az egyházi szertartásra is sort kerítettek. Szerelmük gyümölcseként három gyermekük született: Ádám, Alíz és Lilla. Győrfi Pálnak az előző házasságából is született egy fia, Dani, aki a tévénézők számára sem ismeretlen: szerepelt a Dancing with the Starsban, de a TikTokra is gyárt tartalmat – mutatott rá az nlc.hu.

  • Minden út Rómába vezet.

    20240730 shv l16 021
    Fotó: Northfoto

    Megkaptuk az Emily Párizsban 4. évada második felének hivatalos előzetesét, és nagyon úgy tűnik, hogy izgalmakban, drámákban, és persze románcokban ezúttal sem lesz hiány. Feltűnik majd a színen egy olasz üzletember, Marcello (Eugenio Franceschini) karaktere, aki teljesen felforgatja Lily Collins által játszott címszereplő életét.

    Ahogy azt már korábban megtudtattuk, Emily ezúttal maga mögött hagyja Párizst, hogy Rómában pihenje ki fáradalmait, és közben az olasz szívtiprót érintő üzleti ügyletet bonyolítson le. Emily ugyanakkor a Gabriellel fennálló feszültségek között is próbál lavírozni, miközben titkokra derül fény Camille-lal kapcsolatban, és ha ez még nem lenne elég, az új szereplő, Genevieve tovább bonyolítja a helyzetet.

    Az Emily Párizsban negyedik évada két részletben debütál, a széria második fele szeptember 12-től lesz elérhető a Netflixen. 

  • Együtt szerepeltek a ValóVilág 3. évadában, 2004-ben.

    Béres Anett és Balázs Mária barátsága immár húsz éve, pontosabban a ValóVilág 3. évada óta töretlen, amelyben VV Anettként és VV Marcsiként szerepeltek. Bár nem találkoznak gyakran, az egykori valóságshow-szereplők azóta is tartják a kapcsolatot, sőt: a napokban egy közös nyaralásra indultak. A volt villalakók Szardínia szigetére utaztak.

    Van, hogy két barát évekig nem találkozik egymással, de ha végre újra közös nyaralásra mennek, minden úgy folytatódik, mintha tegnap lett volna

    – jegyezte meg a fotónál Béres Anett, aki VV Marcsival ellentétben gyakran tűnik fel a tévéképernyőn. Legközelebb az Ázsia Expressz című utazós realityben lesz látható, melynek első része szeptember 1-jén kerül adásba.

    Balázs Marcsi a ValóVilágot követően több betelefonálós műsor háziasszonya is volt, tíz év után azonban felhagyott a tévézéssel, mert arra már nem tekintett kihívásként. Közben villabéli szerelmével, Milóval, a VV3 győztesével is szakított. VV Marcsi legutóbb arról nyilatkozott, hogy egy egészségügyi cégnél dolgozik, s azt sem titkolta el, hogy családalapításra vágyik írja a Blikk.

  • Íme az első fotó az esküvőről.

    Hivatalosan is örök hűséget fogadott egymásnak Varga Miklós Joe és kedvese, Hrovatin Csenge. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője kedden Tiszaalpáron, a Csalogány Esküvő- és Rendezvényközpontban vette feleségül 21 évvel fiatalabb párját, akinek vezetéknevét is felvette.

    A körülbelül 60 fős lagziról elsőként a Survivor műsorvezetőjének idősebbik fia, Richárd rakott ki képeket és videókat a közösségi oldalára, a korlátozott ideig elérhető történetébe, de alább az a felvétel is megtekinthető, amellyel a fiatalember gratulált apjáéknak.

    Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge 2013-ban, az Éjjel-Nappal Budapest forgatásán találkozott először, legutóbb tavaly, Nyerő Páros című műsorban szerepeltek együtt. Vargáék kapcsolata hullámvölgyeket is megélt, hiszen idén áprilisban a szakításukról lehetett hallani, de megküzdöttek egymásért.

    (via Blikk)

  • Mint mondja, segíteni szeretne az országban mindenben, amiben csak tud.

    schobertnorbika.png
    Fotó: TV2

    Ifj. Schobert Norbert annak apropójából vendégeskedett a TV2 Mokka című műsorában szerda reggel, mert tartalékos katonának jelentkezett és a napokban megkezdődött az öthetes kiképzése. A fiatalember, akit a forgatásra az édesanyja, Rubint Réka és Havasi Gergő tartalékos szakaszvezető is elkísért, az első napja kapcsán elmondta:

    Rettentően izgalmas volt, és nagyon büszkén viseltem az egyenruhámat. Meg is lepődtem egyébként a többi katonatársammal, mert olyan szinten tisztelettudóak, annyira befogadó mindenki és annyira nem hagyják hátra a társukat, hogy már rendesen majdnem kellemetlenül éreztem magamat

    – árulta el a Farm VIP korábbi győztese, hozzátéve, azért jelentkezett a honvédségbe, mert példát szeretne mutatni, egyúttal segíteni is szeretne az országában, amiben csak tud. Édesanyja, Rubint Réka aztán azt újságolta el, hogy Schobert Norbika már az első nap rengeteg barátot szerzett, pedig tartott attól, hogyan fogadja a katonás rendet.

    Katonai hivatáson még nem gondolkoztam, ezért is csatlakoztam a tartalékos katonák közé. Ha bármikor lesz egy árvíz – de ne legyen ilyen –, vagy akár határvédelemre van szükség, akkor én ott leszek, és bármikor segítek.

    Ifj. Schobertt Norbi tavaly a Sztárboxban mérettette meg magát, idén azonban Megasztárban próbál szerencsét . A sztárcsemete énekhangját korábban is megcsillogtatta; ide kattintva elérhető egy videó, amelyben énekel, és amely év elején nagyot ment a TikTokon.

  • A rejtélyes férfi ennél több pénzt is adott volna az egykori Nagy Ő-nek, ha jól alakultak volna a dolgaik.

    Molnár Anikó a fizetős tartalmainak köszönhetően igencsak fel szokta kelteni a férfiak érdeklődését. Furcsa ajánlatokkal is meg szokták találni az egykori Nagy Ő-t, aki az egyik ilyen esetet a hot! magazinnak elevenítette fel. Az évek óta sminktetoválóként is dolgozó híresség azt mesélte el, amikor egy rejtélyes férfi nagyvonalúan 20 milliót ajánlott fel neki egy vacsoráért.

    A múltkor volt egy férfi, aki hónapokig azzal ostromolt, hogy velem akar vacsorázni, és ezért hajlandó fizetni nekem 20 millió forintot. Ha százezer forintot mond, azt hihetőnek tartom, de húszmillió... Nincs olyan ember a Földön, aki ezt elhinné! Azt állította, hogy kávézói vannak meg zöldségese. Nem néztem meg a Face­book-profilját – egyébként az Ins­ta­gra­mon írt –, mert nem voltam kíváncsi rá, de csak írogatott és írogatott

    – emlékezett vissza Molnár, aki a zaklató üzeneteket megelégelve úgy döntött, igent mond a találkozóra, ám arra a biztonság kedvéért az egyik barátját küldte el.

    „Írtam neki, hogy pontosan tudom, hogy a húszmillió forint kamu, de kíváncsi vagyok, mire megy ki a játék. Erre már azzal folytatta, hogy neki az még többet is megér, ha esetleg úgy alakul az este, hogy továbblépünk. Itt állítottam le, hogy csak egy vacsoráról volt szó. (...) 

    Megkértem egy barátomat, hogy üljön ott a helyen, megmutattam neki a férfi fotóját is. Bár biztos voltam benne, hogy nem jön el, kellett, hogy legyen biztosíték, ha mégis, és esetleg egy pszichopata, aki kést ránt elő. Soha nem találkoznék egyedül egy vadidegen emberrel se pénzért, se ingyen

     – szögezte le a 49 éves híresség, akit az egyik barátja tájékoztatott az étteremben történtekről.

    „Azt mondta, két pár ül a helyen, rajta kívül nincs más ott egyedül. Szóval, odamentem, és vacsoráztunk egy jót. 6 óra 10 perckor ránéztem a telefonomra, és láttam, hogy a »hódolóm« már le is tiltott a közösségi médiában. Lehet, hogy valaki ott leskelődött, és nagyot röhögött, de én vacsoráztam egy jót egy barátommal. Az egész esetet nézve: én nem értem az ilyen embereket” – vonta le a következtetését Molnár, akinek szavait a Bors idézte.

  • A szépségipart sem kímélte.

    MG 1191
    Fotó: Szollár Zsófi / Index

    Lakatos Márkról régóta tudni lehet, hogy előszeretettel osztja meg a kendőzetlen véleményét, és különösebben az sem zavarja, ha az állásfoglalásával valaki nincs kibékülve. Most a 49 éves stlylist közösségi oldalán osztott meg egy 17 évvel ezelőtti fotót, melyen az öccsével szerepelnek. Mint kiderült, azért posztolta a képet, mert valaki tegnap azt írta neki kommentben, hogy „rossz lehet öregnek és szomorúnak” lenni, miután egy általa ironikusnak szánt hozzászólást fűzött hozzá Radics Zsombor, influenszer egyik posztjához.

    „Van azért a baromi nagy »youth culture-nek« egy rendkívül toxikus része. Meg is kérdeztem, hogy: »Te nem leszel öreg, Babám, fiatalon akarod beadni a kulcsot?« :D Szóval szép dolog a fiatalság, de káros, ha azt gondoljuk, hogy csak fiatalon érdemes élni” – fogalmazott a stylist, majd kifejtette, hogy véleménye szerint, milyen hatást gyakorol az efféle gondolkodás a társadalomra:

    Káros, ha egy civilizáció betegségnek, szégyennek tartja az öregséget. Akkor is, ha a kozmetikai ipar, divatipar, reklámipar azt sulykolja belénk, hogy SELEJT vagy, ha nem látszol elég fiatalnak. Az sem oké, ha megszabjuk az öregeknek, hogy hogy kell megöregedniük. Szépen, csendben, méltósággal. Ettől a hideg kiráz! Mert ez azt jelenti, hogy szépen készülj a halálra kussban, úgy hogy nem sok vizet zavarsz. Köszi, nem! :D

    – jelentette ki.

    (via 24.hu)

  • Ismerje meg azt a családanyát, aki otthonát rózsaszín palotává változtatta, miután minden szobát a szín egyik árnyalatára festett. Ötéves projektjének nemrég érkezett a végére, otthona pedig olyan egyedi kinézetet kapott, hogy meg szerette volna osztani a világgal. A 35 éves Sophia Ferrari-Wills 2019 októberében vásárolta meg otthonát férjével, és azonnal eldöntötték, hogy szeretnék teljesen felújítani az 1960-as évekbeli házikót. A kétgyermekes anyuka így nekilátott, hogy rózsaszínűre fesse a magnóliasárga falakat, és megvalósítsa Barbie-házra hasonlító mesebeli elképzelését.

    Még 2020 márciusában kezdte el feltölteni a pasztellszínű otthonáról készült fotókat a közösségi médiára, és miután több százezer követőre tett szert, 2021 áprilisában otthagyhatta főállású szülésznői állását, hogy belsőépítészeti tervezéssel foglalkozhasson. Mostanra az otthonában található összes dekoráció és egyedi építészeti megoldás az ő keze munkáját dicséri, és boldogabb nem is lehetne, hogy végre kész lett az álomotthona.

  • Tíz év alatt sokat változott a tévés.

    PAP 3859
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Mint megírtuk, a TV2 idén úgy döntött, hogy a tavaszi szezonból kihagyják a 2013 óta futó Sztárban sztár című műsort, amelyben hírességek küzdenek meg egymással. A zenés-showműsor tizedik, jubileumi évadának megünnepléseképp idén egy átdolgozott verzióját hozták létre, a Sztárban sztár All Starst, amelyben az utóbbi években látható versenyzők fognak feltűnni. A hazai sztárok között ott lesz Puskás-Dallos Peti és felesége, Bogi is, előbbi pedig közösségi oldalán nosztalgiázott az első évadról.

    „2013-ban a Sztárban Sztár első évada előtt azon tanakodtunk, hogy ez vajon szórakoztató lesz-e, hogy más énekesek bőrébe bújunk. Végül mai napig emlegetik, ahogy megjelentem Tina Turnerként vagy Freddie-ként. Most 11 évvel később visszatérek erre a játszótérre, ráadásul a feleségemmel együtt. Remélem, most is lesz pár produkcióm, ami beleég a retinádba” – jegyezte meg viccesen a műsorvezető.

  • Az állatvilágban már sok különös barátságról hallottunk, de a napokban tovább emelte a tétet egy japán természetfotós, aki a Nara városa mellett található zöldterületen bukkant egy őz családra. 

    A Nara Park híres a templomairól és gyönyörű kertjeiről, melyek eleinte magántulajdonban voltak, ma már azonban megnyíltak a nagyközönség elött. Ezek a kertek sokban hozzájárulnak a templomok festői látványához. A park hivatalosan 502 hektár, de a hatalmas szentélyekkel és templomokkal együtt körülbelül 660 hektár lehet. 

    Ebben a mesés környezetben talált rá Yamamoto Toshinori néhány különös őzre, amelyek szoros barátságot kötöttek egy varjúval. A fekete tollú madárról közismert, hogy kis mérete ellenére rendkívül okos, az emlősöket pedig láthatóan nem zavarja, hogy a közelükben tanyázik. Jó pár fotón megfigyelhető, hogy szinte már családtagnak számít a madár, gyakran az őzek hátán utazva kémleli a környéket.